Кадър БТВ Крие ли се някакъв много скрит план зад привидно

...
Кадър БТВ Крие ли се някакъв много скрит план зад привидно
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Слави Трифонов ще направи кабинет след нови избори или партията му ще изчезне

Кадър БТВ 

Крие ли се някакъв доста прикрит проект зад видимо прочувствените решения на Има Такъв Народ?

Слави Трифонов ще направи трети опит за образуване на държавно управление след последващи избори и в случай че не успее, ориста на Има Такъв Народ ще е като тази на „ България без цензура “. За да съумеят, би трябвало да предложат персони с престиж. Това предвижда пред bTV медийният специалист доцент Георги Лозанов.

„ Има Такъв Народ в действителност е познато събитие в нашата политика – това е третият телевизионно-политически план. Успешен, доколкото тези планове вкарват партии в Народното събрание. Първият е „ Атака “ на Волен Сидеров, основан от телевизия „ Скат “, вторият беше „ България без цензура “ на Николай Бареков, основан от телевизия ТВ7, и третият в действителност е „ ИТН “ на Слави Трифонов, основан от bTV “, напомни той.

Според него тримата някогашни водещи – Сидеров, Бареков и Трифонов, много си наподобяват. По думите му те мъчно се оправят с това да получат легитимност като политици.

Според публициста Иван Стамболов-Сула сега е труда да се каже дали става въпрос за измами, задкулисие и конспирации или за „ елементарна идиотия и дивотия “.

„ Имаме явно несъответстващи ходове, които са подбудени от прекомерно сензитивно его, от прекомерно несъответстващи упоритости, от прекомерно драматургични визии за политическите процеси “, счита той.

По думите му партиите, които дълго бяха отвън властта, се стремят да се върнат в играта, тъй като губят експертиза.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР